Top 5 onmiddellijk beschikbare elektrische leasewagens voor minder dan €600/maand

Dacht je dat het niet mogelijk was om een elektrische wagen te leasen die aan jouw wensen voldoet voor maximaal €600 per maand? Think again! Wij delen onze favoriete keuzes met 5 onmiddellijk beschikbare voorbeelden!

Dankzij het grote aantal recente tweedehandswagens die je kan leasen via LIZY, is het gemakkelijk om een model te vinden dat bij jou past. Of het nu een auto op brandstof of een volledig elektrische wagen is. In ieder geval wordt hij binnen de drie weken na ondertekening van het contract geleverd! 

Ben je op zoek naar een elektrisch model voor een maandelijkse prijs van minder dan 600 euro exclusief btw, alles inbegrepen, dan zijn dit 5 concrete voorbeelden die meteen beschikbaar zijn:

  1. Volkswagen ID.3

Voor een maandelijkse leaseprijs vanaf 469 euro exclusief btw vinden we verschillende Volkswagens ID.3 terug die beschikbaar zijn via Lizy. Het is een veelzijdige keuze, de VW ID.3 wordt dan ook de ‘elektrische Golf’ van Volkswagen genoemd. Dankzij zijn lange wielbasis heb je veel zitruimte op de achterbank. Zijn achterwielaandrijving maakt manoeuvres ook kinderspel dankzij zijn bijzonder kleine draaicirkel. Op technisch vlak zou je kunnen kiezen voor de Pro-versie, die is uitgerust met een batterij van 62 kWh en een elektromotor van 150 kW (204 pk). Daarmee heb je vlotte prestaties en geniet je van een een comfortabele WLTP-autonomie van 426 km.

  1. BMW i3

Wil je genieten van de overgang naar elektrische mobiliteit door in een echt bijzondere auto te rijden, dan is de BMW i3 de ideale keuze voor jou! Goed nieuws: bij Lizy zijn er heel wat modellen beschikbaar in leasing voor een maandelijks bedrag vanaf 469 euro exclusief btw. Met de i3 ben je er zeker van dat je met een echt speciale elektrische wagen rijdt: hij heeft een unieke structuur die volledig is gemaakt uit koolstofvezel, achterdeuren die in de tegengestelde richting openen, een futuristisch design, een minimalistisch maar premium interieur met duurzame materialen, en zoveel meer. Daarnaast recupereert het model superefficiënt zijn remenergie wanneer je je voet van de accelerator haalt, waardoor je zeer vlot kan rijden. Ideaal om met een gerust hart door het stadscentrum of op drukke banen te cruisen! Op technisch vlak zorgt de batterij van 42,2 kWh en de uitstekende efficiëntie van de BMW i3 voor een WLTP-autonomie van meer dan 300 km.

  1. Opel Corsa-e

Wil je liever niet opvallen achter het stuur van een elektrische wagen? Geen probleem: het grote aanbod van de Opel Corsa-e dat beschikbaar is via Lizy (maandelijkse leaseprijs vanaf 429 euro exclusief btw) is dan perfect voor jou! Langs de buitenkant is de elektrische Corsa identiek aan zijn tegenhanger met verbrandingsmotor, met ook hier 5 deuren en 5 zitplaatsen. Maar onderhuids heeft dit model een elektrische aandrijflijn van de Stellantis-groep, met een batterij van 50 kWh en een elektromotor van 100 kW (136 pk). Naast vlotte prestaties voor deze Duitse stadswagen, levert dit ook een WLTP-actieradius op tot 362 km, afhankelijk van de versie die je kiest. Onze voorkeur? De Opel Corsa-e GS Line, met zijn subtiel sportieve look.

  1. Mini Cooper SE

Heb je graag een sportief ogende auto? Dan ben je misschien wel geïnteresseerd in de iconische Mini Cooper als elektrische SE! Ja, ook dit model is te vinden op Lizy voor een maandelijks bedrag vanaf 489 euro excl. btw. Dan rij je met een model dat er langs de buitenkant hetzelfde uitziet als de Mini Cooper met benzinemotor, terwijl je toch geniet van alle fiscale voordelen die elektrisch rijden met zich meebrengt. En in dit geval zal je merken dat zijn elektromotor van 135 kW (184 pk) de kleine Brit zonder uitlaat vleugels geeft! De Cooper SE springt vrolijk van bocht naar bocht als de weg vrij is. Maar hij sluit ook in alle rust en stilte aan in het verkeer. Zijn batterij is, toegegeven, vrij klein (32,6 kWh) binnen het segment, maar het lage verbruik van de Mini Cooper SE geeft hem een WLTP-autonomie van 234 km, wat best meevalt voor een stadswagen.

  1. Peugeot e-2008

We ronden ons lijstje af met een model dat perfect past binnen de mode van het moment: een SUV! Voor een leasebedrag van minder dan 500 euro exclusief btw per maand, kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor de compacte elektrische SUV van Peugeot: de e-2008. De aandrijving is identiek aan die van de Opel Corsa-e, met een batterij van 50 kWh en een elektromotor van 100 kW (136 pk). Maar deze SUV verpakt dat alles in een auto die veel meer geschikt is voor gezinsgebruik, met onder meer een grote koffer (456 liter) die ook gemakkelijk toegankelijk is. In het geval van de e-2008 heb je een autonomie van 342 km per laadbeurt. 

Onze nieuwste toevoeging aan de catalogus

Ontdek al onze wagens

Onze handige tools helpen je op weg

Bereken het VAA

Wat is het maandelijkse Voordeel Alle Aard dat de werknemer moet afdragen ?

Meer weten

Car Policy voorbeeld

Op zoek naar een car policy? Download hier een gratis voorbeeld!

Meer weten

Bereken de TCO van je wagenpark

Kijk verder dan enkel de aankoopprijs en bereken het totale kostenplaatje van de wagen

Meer weten