Top 5 goedkope elektrische auto's om te leasen

Dacht je dat je nergens een goedkope elektrische leaseauto kon vinden? Bij Lizy bewijzen we je het tegendeel, met deze 5 voertuigen die onmiddellijk beschikbaar zijn en voor minder dan 600 euro per maand exclusief btw.

Door ons te richten op tweedehands auto's kunnen we je recente wagens uit het topsegment bieden die tot 20% goedkoper zijn dan een nieuw voertuig. Diesel, benzine, hybride of elektrisch, automatisch of manueel, SUV, sportwagen, sedan of stadswagen, de keuze is aan jou.

Wat je nog moet weten? Alle modellen op onze website zijn nu beschikbaar en worden binnen drie weken na ondertekening van het leasecontract bij jou afgeleverd. Hier zijn 5 van de beste elektrische auto's op de markt, die met slechts enkele kliks op jouw oprit kunnen staan..

Onze elektrische leasewagens

1. De Volkswagen ID.3, een van de voordeligste

Voor een maandelijkse lease prijs van ongeveer €469 exclusief btw zijn er verschillende Volkswagen ID.3 leaseauto's beschikbaar bij Lizy. Dankzij de lange wielbasis is er veel ruimte achterin. Omdat hij op de achterwielen wordt aangedreven, kan hij ook bijzonder kort draaien. De korte draaicirkel maakt parkeren des te gemakkelijker.

De Pro-versie is een interessante keuze: hij is uitgerust met een batterij van 62 kWh en een elektromotor van 150 kW (204 pk). Met 310 Nm koppel levert hij meer dan vlotte prestaties en glipt hij soepel door het verkeer terwijl hij een comfortabele WLTP-actieradius van 426 km biedt.

Onze Volkswagen ID.3 leasewagens

2. De BMW i3 voor minder dan 600 euro per maand

Als je de stap naar elektrische mobiliteit wilt wagen en in een echt "andere" auto wilt rijden, dan is de BMW i3 de ideale keuze! Vind je hem leuk? Dat komt goed uit, bij Lizy hebben we een aantal modellen beschikbaar in leasing, voor maandelijkse leaseprijzen van ongeveer 569 euro exclusief btw.

Eén ding is zeker: met de i3 beleef je een heel bijzondere ervaring. Innovatieve koolstofvezelstructuur, achterdeuren die in tegengestelde richting openen, futuristische styling, verfijnd premium interieur afgewerkt met natuurlijke materialen... De gerenommeerde Duitse fabrikant heeft aan alles gedacht om het je naar de zin te maken. Wanneer je dat wenst, kun je trouwens met één pedaal rijden: als je het gas lost, remt de elektromotor de auto af terwijl hij energie recupereert. Het is echt een meerwaarde die rijden in de stadscentra of in druk verkeer een serene ervaring maakt! Op technisch vlak zorgt de 42,2 kWh batterij, **** in combinatie met de uitstekende energie-efficiëntie van de BMW i3 voor een WLTP-actieradius van meer dan 300 km.

Onze tweedehands BMW i3 leasewagens

3. De Opel Corsa-e, modern en ecologisch

Wil je liever niet aan de buitenkant zien dat je met een elektrisch voertuig rijdt? Dan moet je zeker onze Opel Corsa-e’s bekijken. Je vindt ze bij Lizy voor een maandelijkse huurprijs van ongeveer €429 exclusief btw. Uiterlijk lijken deze elektrische Corsa's op de gewone Opel Corsa's. Ze hebben eveneens 5 deuren en 5 zitplaatsen.

Deze stadswagens zijn uitgerust met de elektrische aandrijflijn van de Stellantis Group: een batterij van 50 kWh en een elektromotor van 100 kW (136 pk). Dit geeft de kleine Duitse auto niet alleen flukse prestaties, maar betekent ook dat hij kan genieten van een WLTP actieradius tot 362 km tussen twee oplaadbeurten, afhankelijk van de gekozen versie.

Onze voorkeur? De Opel Corsa -E GS Line, met zijn subtiel sportieve stijl.

Onze Mercedes A-Klasse professional leasewagens

4. De Mini Cooper SE, een compact en betaalbaar elektrisch voertuig

Mag het voor jou wat sportiever zijn?

Dan moet je beslist een blik werpen op de onnavolgbare Mini Cooper in zijn elektrische SE-uitvoering! Ja, je vindt ze ook bij Lizy, voor een maandelijkse leaseprijs van minder dan €500 exclusief btw. Ook hier zit je aan het stuur van een model met een exterieur styling die vergelijkbaar is met die van de benzine varianten, terwijl je profiteert van de belastingvoordelen die horen bij puur elektrisch rijden.

Ook qua prestaties gaat het er pittig aan toe aan boord van deze Brit: de 135 kW (185 pk) sterke elektromotor geeft hem absoluut vleugels! Als Cooper SE springt de Mini vrolijk van bocht naar bocht. Maar hij rijdt ook soepel door het verkeer, zonder het minste lawaai of trilling. De accu is weliswaar vrij bescheiden (32,6 kWh), maar de auto is dan ook beperkt van formaat..

Toch kan de Mini Cooper SE dankzij zijn lage verbruik een WLTP-bereik van 234 km claimen, wat al aanzienlijk is voor een elektrische stadsauto.

Onze elektrische Mini Coopers in lease

5. De Peugeot e-2008, een zuinige elektrische SUV

De laatste kandidaat op ons lijstje is een elektrische SUV die helemaal aanknoopt bij de jongste trends en beschikbaar is voor ongeveer € 500 per maand. De Peugeot e-2008 is een van de goedkoopste elektrische auto's om te leasen.

Hij maakt gebruik van dezelfde aandrijflijn als de Opel Corsa-E, met een 50 kWh grote accu en een 100 kW (136 pk) sterke elektromotor. Het geheel zit hier wel verpakt in een voertuig dat meer geschikt is voor gezinsgebruik, met vooral een grote, gemakkelijk toegankelijke bagageruimte (456 liter). In dit geval bedraagt de WLTP-actieradius 342 km.

Onze Peugeot e-2008 leasewagens

Om te genieten van aantrekkelijke maandelijkse leasebedragen, een laag VAA op je auto en aanzienlijke belastingvoordelen, is een goedkope elektrische auto leasen zeker een optie die het overwegen waard is. Lizy biedt je een breed scala aan merken, op basis van leasing of financiële renting. Selecteer gewoon de beste lease aanbiedingen uit ons aanbod en ontvang het model van je keuze binnen 3 weken!

Onze handige tools helpen je op weg

Bereken het VAA

Wat is het maandelijkse Voordeel Alle Aard dat de werknemer moet afdragen ?

Meer weten

Car Policy voorbeeld

Op zoek naar een car policy? Download hier een gratis voorbeeld!

Meer weten

Bereken de TCO van je wagenpark

Kijk verder dan enkel de aankoopprijs en bereken het totale kostenplaatje van de wagen

Meer weten