Onze 2e hands auto's, klaar om te leasen.

Waarom kiezen voor LIZY?

Flexibel & eenvoudig
Een auto kiezen kan verwarrend en tijdrovend zijn. Lizy haalt alle sleur uit dat proces: met slechts enkele klikken kun je een wagen kiezen en een offerte aanvragen. Eens je blij bent met je auto en offerte, sluiten we vlot een contract af vanaf twaalf maanden. Daarna leveren we je leasewagen binnen de drie weken af op je werkplek. Eenvoudig en snel, zodat jij je op je werk kunt focussen.

Voordeliger dan kopen
Lizy least uitsluitend kwaliteitsvolle tweedehandswagens. Die zijn op meer dan honderd punten gecheckt en dus zo goed als nieuw, maar wel een stuk goedkoper. Daardoor kunnen we onze auto’s aanbieden aan voordelige maandprijzen. In die prijs zit alles inbegrepen, van verzekeringen tot bijstand en onderhoud, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Voor ondernemers, door ondernemers
Lizy werd gestart door jonge ondernemers Sam Heymans en Vincent Castus. Zij hadden één doel voor ogen: wagens leasen eenvoudiger, goedkoper en toegankelijker maken voor ondernemers net als zijzelf. Leasen lijkt momenteel vooral nog een luxe voorbehouden voor de grote bedrijven met veel kapitaal en veel onderhandelgewicht in de schaal. Niet bij Lizy: wij leasen specifiek voor KMO’s en zelfstandigen, en dat aan supervoordelige prijzen.

Steeds bereikbaar voor vragen
Heb je toch nog vragen of heb je ergens hulp bij nodig? We hebben een uitgebreide selectie veelgestelde vragen en een blog die je op weg kan helpen. Als je meer gerichte hulp nodig hebt, kun je ons steeds een mailtje sturen op hallo@lizy.be.