De lease oplossing zonder kopzorgen

Bij LIZY zijn we ervan overtuigd dat het leasen van bedrijfsvoertuigen snel, toegankelijk en voordelig moet zijn voor iedereen, van zelfstandigen tot grotere bedrijven.

Ons doel? Het leasen net zo eenvoudig maken als het bestellen van een paar sneakers op je favoriete e-commerce site.

Les 2 fondateurs de LIZY en face d'une voiture (Golf)

Al meer dan 3 000 bedrijven vertrouwen op ons ❤️

De beste klantenservice van Europa

Bij LIZY streven we er elke dag naar om de lease sector in Europa te hervormen. We doen er alles aan om jou de beste klantenservice te bieden, van het online bestellen van je wagen tot aan de levering. We zijn dan ook trots dat we de hoogste tevredenheidsscore in onze categorie behalen op Trustpilot.

"LIZY is onze partner voor bedrijfsmobiliteit en we zullen nooit teruggaan naar de andere partners waarmee we in het verleden hebben samengewerkt. Hun model van het leasen van tweedehands auto's maakt ze sneller en goedkoper dan welk ander bedrijf dan ook op de markt, en het helpt ons ook onze duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.”
Photo d'Annie Mutumba
Emna Everard, mede-oprichter van Kazidomi

Jouw auto aan huis geleverd in slechts 3 weken

Onze tweedehands en stock auto's stellen ons in staat om jou de snelste levering op de markt aan te bieden. We leveren jouw wagen binnen de 3 weken na ondertekening van het contract, aan huis of op kantoor.

Eenvoudig en transparant, 100% online

Het leasen van een auto gaat meestal gepaard met een hoop heen en weer mailen, langdurige onderhandelingen en eindeloos papierwerk. Bij LIZY maken we de procedure zo eenvoudig mogelijk voor jou, 100% online, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen