Waarom miDiagnostics-medewerkers resoluut kiezen voor tweedehands

Industrie

Medische Apparatuur

Werknemers

115 medewerkers

Favoriet model

VW T-Roc & BMW Serie X2

Top challenge

  • Keuzevrijheid van werknemers behouden
  • Wachtijden voor nieuwe leasingwagens verlagen
  • Toekomstgerichte leaseoplossingen

Waarom LIZY

Meer auto voor je geld, snelle
levertijden en duurzamer dan nieuwe leasewagens.

Maak kennis met Iris, de Executive Assistant van de CEO en CFO bij miDiagnostics, een vooruitstrevend gezondheidsanalysebedrijf gevestigd in Leuven. Dit bedrijf brengt geavanceerde tests rechtstreeks naar patiënten en medische professionals.

Bij miDiagnostics vervult Iris meerdere rollen, waaronder het beheer van het bedrijfswagenpark. Bij de komst van nieuwe teamleden bij miDiagnostics, begeleidt Iris hen bij mobiliteitsopties, waarbij ze de keuze hebben tussen nieuwe leaseauto's via KBC-leasing of tweedehands autoleasing via LIZY. Medewerkers met recht op een bedrijfswagen ontvangen een budget op basis van functiecategorie om een auto te kiezen.

“Wanneer ze de keuze krijgen tussen leasemaatschappijen, kiezen onze medewerkers voor de meeste auto voor hun geld. LIZY biedt precies dat, dus de beslissing is vrij snel genomen."

Iris Struelens
Facility Manager

100% Nieuwe Medewerkers Kiezen voor LIZY !

Sinds Iris haar aanstelling in mei 2022, heeft elke nieuwe medewerker voor LIZY gekozen in plaats van het leasen van een nieuwe wagen.

Wat zijn de redenen die zij hiervoor aangeven?

1. Meer auto voor je geld: LIZY's tweedehands leasing biedt medewerkers auto's met meer opties of van een meer premium merk, binnen hetzelfde budget. Sommige bedrijven kiezen voor tweedehands leasing om op die manier hun kosten te verlagen, maar bij MiDiagnostics kunnen de medewerkers zelf vollop profiteren van de scherpere prijzen

2. Geen wachttijd meer: Wachttijden tot anderhalf jaar voor nieuwe auto's zijn geen uitzondering. Iets wat medewerkers van miDiagnostics niet altijd zien zitten. LIZY levert de gekozen wagens binnen 3 weken, zodat ze meteen de weg op kunnen!

3. Topkwaliteit: Ondanks gangbare percepties van tweedehands auto's, zijn de medewerkers van miDiagnostics verbaasd over de kwaliteit van voertuigen bij LIZY, waarbij stereotypen worden uitgedaagd. De auto's van LIZY voelen niet aan als een goedkopere optie, maar zijn gewoon betere auto's voor hetzelfde budget.

💡 Bij LIZY richten we ons op jonge tweedehands auto's die tal van grondige kwaliteitscontroles doorstaan. Op deze manier kunnen we de voordelen van het leasen van tweedehands auto's waarborgen, terwijl je kunt genieten van de ervaring van een auto van topkwaliteit.

Sam
CEO, LIZY

Bovendien zijn de unieke auto leveringen - met strik en bloemen -  een aangename verschijning op de parkeerplaats van miDiagnostics.

Een groenere toekomst

Vooruitkijkend ziet miDiagnostics een groenere toekomst met LIZY, waarbij hun medewerkers duurzame leasingskeuzes kunnen maken zonder te moeten inboeten aan kwaliteit of aan hun mobiliteitsbudget. Iris hoopt dat LIZY kan voldoen aan de groeiende vraag naar elektrische auto's, zodat duurzaamheid een toegankelijke keuze blijft voor medewerkers.

💡 Bij LIZY blijven we ons aanbod van elektrische auto's proactief uitbreiden. Zo hebben we ons aanbod van elektrische modellen maar liefs vervijfvoudigd sinds vorig jaar. Bekijk hier onze beschikbare auto's of kom meer te weten over elektrisch leasen via onze blog.

Guillaume
Marketing, LIZY

Keer op keer kiezen medewerkers van miDiagnostics voor de eersteklas tweedehands voertuigen van LIZY boven nieuwe wagens. Het is een weerspiegeling van de vooruitstrevende houding van miDiagnostics - altijd kiezen voor wat praktisch, duurzaam en van topkwaliteit is. Samen met LIZY gaat miDiagnostics een tijdperk in van efficiënt en duurzaam wagenparkbeheer.

Laten we samen jouw vloot bouwen

Budgetbeheer, fiscale impact, de overgang naar electrisch, het opstellen van een autopolis, enz. Onze mobiliteitsexperts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.