Ambassify's vereenvoudigd vlootbeheer met LIZY

Industrie

SaaS

Werknemers

35 medewerkers

Favoriet model

SKODA Octavia & BMW Serie1

Grootste uitdagingen

  • Overgang van aankoop naar leasing vlot laten verlopen
  • Keuzevrijheid van werknemers garanderen
  • Gebruiksvriendelijk leasingproces vinden

Waarom LIZY

Een vereenvoudigd vlootbeheer met behulp
van een all-inclusive leasingoplossing en volledig online proces.

Koen Stevens van Ambassify: Het vereenvoudigen van vlootbeheer met LIZY's all-Inclusive leasing

" Maak kennis met Koen Stevens, de CEO van Ambassify, het nummer 1 employee advocacy platform voor sociale media. Ambassify maakte de overstap van het kopen van auto's naar leasen en ging een samenwerking aan met LIZY om hun wagenpark efficiënt te beheren. "

Koen Stevens
CEO

Zijn 3 Uitdagingen:

  • Koen's voornaamste uitdaging was het vinden van een efficiënte en gebruiksvriendelijke leasemaatschappij om de overgang naar leasing zo naadloos mogelijk te maken.
  • Ambassify wilde volledige flexibiliteit bieden aan werknemers bij het kiezen van hun wagen, om aan te sluiten bij hun merkwaarden. Daarom moest het proces voor het opzetten van leasecontracten flexibel en gemakkelijk te leren zijn.
  • Een leasemaatschappij vinden die net als Ambassify een sterke nadruk op duurzaamheid legde.

Oplossingen:

  • LIZY biedt all-inclusive leasingcontracten aan en fungeert als het enige aanspreekpunt voor alle autogerelateerde zaken. Dit maakte vlootbeheer en de overgang naar leasing veel eenvoudiger.
  • Ambassify heeft LIZY opgenomen in hun intern mobiliteitsbeleid. Dankzij het gebruiksgemak kunnen werknemers rechtstreeks naar de online catalogus van LIZY worden geleid om hun keuze te maken en hun leasingscontract op te zetten.
  • LIZY biedt uitsluitend kwalitatieve tweedehands auto's aan, wat overeenkomt met de duurzaamheidsdoelstellingen van Ambassify. Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt voor Ambassify. Ze hebben plannen voor elektrificatie van de vloot op lange termijn en zullen vertrouwen op de ondersteuning en begeleiding van LIZY bij het beheren van de overgang naar elektrische leaseauto's.
  • Snelle levering binnen 3 weken en betere prijsstelling waren ook belangrijke factoren die Ambassify beïnvloedden om voor LIZY te kiezen boven andere leasemaatschappijen.

Download hier LIZY's
gratis template

Conclusie:

Ambassify vond LIZY een waardevolle partner bij het vereenvoudigen van hun vlootbeheer met behulp van een all-inclusive leasingoplossing. Met LIZY's volledig online leaseproces, scherpe prijzen en de flexibiliteit om tweedehands auto's te kiezen, kon Ambassify hun vlootbeheer optimaliseren. Als hun vaste leasemaatschappij zal LIZY ook helpen om in de toekomst meer elektrische voertuigen in hun wagenpark op te nemen.

Laten we samen jouw vloot bouwen

Budgetbeheer, fiscale impact, de overgang naar electrisch, het opstellen van een autopolis, enz. Onze mobiliteitsexperts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.