Een blik in de achteruitkijkspiegel: wat bracht 9 maanden LIZY?

Ongeveer 9 maanden geleden gingen we van start met LIZY. Met een bang hartje, want hoewel we er zelf 100% in geloofden, wisten we niet of ons concept onmiddellijk ging aanslaan. Wat we wel zeker wisten, is dat we vanaf dag 1 jullie feedback gingen gebruiken om steeds beter en beter te worden. Daarom kijken we even in de achteruitkijkspiegel om te kijken welke weg we al hebben afgelegd en waar we naartoe gaan. Tijd voor een overzicht!

Eén van de grootste vragen die we kregen van jullie, was het verzoek voor kortere leasingcontracten. Flexibiliteit blijft voor starters en KMO’s erg belangrijk en bieden we vanaf nu contracten aan vanaf 12 maanden.

Ook de roep om een aankoopoptie op het einde van het contract klonk steeds luider en luider. Dat konden we hen natuurlijk niet kwalijk nemen gezien ons mooie aanbod. Daarom voegden we naast operationele leasing ook financiële renting toe als mogelijkheid. Zo kan je aan het eind van je contract de wagen overnemen voor 20% van de catalogusprijs. Als je meer wil weten over het verschil tussen leasing en renting, hebben we hier een heldere uitleg voor je

Over ons tweedehands aanbod gesproken: ook hebben we in de voorbije zes maanden ook gestaag uitgebreid. We hebben een goed zicht gekregen op welke wagens in trek zijn, en we proberen er voor te zorgen dat die ook steeds op voorraad zijn. Het gaat ondermeer over de Volkswagen Golf en Tiguan (All Space), en de Audi A3 Sportback. Goeie smaak hebben jullie wel ;-)

Maar het is natuurlijk niet altijd rozengeur en maneschijn. Zo hadden we soms niet voldoende wagens in aanbieding, waardoor jullie niet steeds de wagen vonden op onze website waarvoor jullie gekomen zijn. Ook onze Livechat was geen lang leven beschoren; als we iets doen willen we het goed doen en met onze huidige bezetting bleek dat niet mogelijk. Onze eerste poging om zelf video content op te nemen was ook niet meer dan een aaneenschakeling van bloopers dus dat hebben we jullie bespaard.

Anderzijds hebben we ook heel wat nieuwe projecten in de pijplijn om ons aanbod, onze website en onze service te verbeteren. Zo werken we aan een duidelijkere weergave van de opties van iedere wagen, zodat vergelijken gemakkelijker wordt. We bouwen ook meer filters in, zodat je sneller vindt wat je zoekt. Ten slotte gaan we binnenkort volledig digitaal, zodat je je contract niet langer moet uitprinten maar in 1 klik kan ondertekenen.

Zoals je ziet luisteren we maar al te graag naar jullie suggesties. Wat kan beter? We horen het heel graag op hallo@lizy.be!

Onze handige tools helpen je op weg

Bereken het VAA

Wat is het maandelijkse Voordeel Alle Aard dat de werknemer moet afdragen ?

Meer weten

Car Policy voorbeeld

Op zoek naar een car policy? Download hier een gratis voorbeeld!

Meer weten

Bereken de TCO van je wagenpark

Kijk verder dan enkel de aankoopprijs en bereken het totale kostenplaatje van de wagen

Meer weten