LIZY is “Fleet & Mobility Start-Up of the Year”

Fantastisch nieuws van het LIZY-front: vanaf nu mogen we onszelf met trots “Fleet & Mobility Start-Up of the Year” noemen! LIZY-stichters Sam Heymans en Vincent Castus mochten de award zelf in ontvangst nemen tijdens de jaarlijkse Link2Fleet Awards op 20 juni.

LIZY werd gekozen uit de shortlist van zeven startups. Elke startup kreeg drie minuten om zijn concept voor te stellen, waarna het publiek – bestaande uit 450 professionals uit de sector – live kon stemmen. Het digitale leasingconcept van LIZY kwam als winnaar uit de bus, dankzij de vele voordelen die het biedt voor de kleine ondernemer.

LIZY is bovendien de eerste startup die deze titel draagt, want de categorie werd pas dit jaar in het leven geroepen door Link2fleet. Dat deed het bedrijf om extra nadruk te leggen op innovatie, en om startups te ondersteunen met meer zichtbaarheid.

“Het is een grote eer de stem te mogen krijgen van dit publiek van professionals uit de fleet & mobility-sector, zeker omdat we nog maar 4 maand bestaan. We houden van wat we doen, we hebben een uitstekend team en we worden goed ondersteund door onze partner Volkswagen D’Ieteren Finance, die ons helpen door te doen waar ze best in zijn: leasing”, zo bevestigde Sam Heymans, CEO van LIZY.

“Dit is ook een fijne manier om erkend te worden voor ons harde werk, en het motiveert ons om verder te gaan op dit pad en onze diensten uit te breiden voor onze klanten. Voor hen doen we het immers. En we willen natuurlijk ook graag onze investeerders bij Lab Box en onze partners bij Volkswagen D’Ieteren Finance erg bedanken voor hun vertrouwen in ons.”

Onze handige tools helpen je op weg

Bereken het VAA

Wat is het maandelijkse Voordeel Alle Aard dat de werknemer moet afdragen ?

Meer weten

Car Policy voorbeeld

Op zoek naar een car policy? Download hier een gratis voorbeeld!

Meer weten

Bereken de TCO van je wagenpark

Kijk verder dan enkel de aankoopprijs en bereken het totale kostenplaatje van de wagen

Meer weten