Jouw Polestar 2 voor de beste prijs

Vanaf €379 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Polestar.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Polestar

Polestar is een Zweedse autofabrikant die in 1996 is opgericht en nu een gezamenlijke onderneming is van Volvo en Geely. Het merk wordt vaak vergeleken met een voertuigaanpasser, vergelijkbaar met AMG voor Mercedes, dankzij zijn betrokkenheid bij diverse autosportkampioenschappen via sportieve partnerships. Polestar zette de stap naar elektrificatie met de Polestar 1, een oplaadbare hybride sedan, gevolgd door de Polestar 2, zijn volledig elektrische tegenhanger.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Polestar?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Polestar. LIZY geeft je informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische Polestar-auto's. Dit helpt je om een duidelijker beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Wat is de prijs van een elektrische Polestar?

De Polestar 2 wordt aangeboden voor € 49.990. De elektrische SUV Polestar 3 kost € 89.990.

Wat zijn de toekomstige elektrische Polestar-modellen?

Polestar wil "de toekomst van sportwagens" worden met de Polestar 6 LA Concept. Nog steeds als conceptauto, zal deze elektrische roadster naar verwachting in 2026 worden gelanceerd. Het is een sportieve cabriolet, die in eerste instantie slechts in 500 exclusieve en genummerde eenheden beschikbaar zal zijn. De auto krijgt een geschat bereik van 600 km volgens de WLTP-cyclus en een vermogen van 650 kW. Om deze auto te bemachtigen, is er een wachtlijst opgesteld en moet je $200.000 betalen.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.