Jouw Peugeot e-208 voor de beste prijs

Vanaf €479 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Peugeot.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Peugeot

Peugeot is een vooraanstaande Franse autofabrikant. De geschiedenis begon in 1810 met de omschakeling van de familiale molen in Hérimoncourt naar een staalfabriek, wat de basis legde voor het bedrijf Peugeot zoals we dat vandaag kennen. In de loop der generaties diversifieerde de familie zich in verschillende bedrijfstakken, die allemaal verband hielden met staalbewerking.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Peugeot?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Peugeot. LIZY biedt informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische Peugeot-auto's. Dit helpt je om een duidelijker beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Wat is de prijs van een elektrische Peugeot?

Voor een Peugeot elektrische e-208 begint de prijs bij € 34.800, zonder ecobonus. Voor de Peugeot e-2008, die beschikbaar is in 5 verschillende afwerkingsniveaus, beginnen de prijzen bij € 40.950 voor een bereik van 245 km.

Welke toekomstige elektrische Peugeot-modellen zijn aangekondigd?

Peugeot zet momenteel grote stappen op weg naar elektrificatie van zijn modellen. Het leeuwenmerk kondigt aan dat het tegen 2030 een vermindering van 50% van de CO2-uitstoot in zijn vloot wil bereiken en werkt aan de elektrificatie van de modellen waar zijn bestuurders al vertrouwd mee zijn. De twee momenteel beschikbare elektrische modellen van Peugeot zijn de Peugeot e-208 en de Peugeot e-2008. De elektrische Peugeot-reeks wordt binnenkort uitgebreid met de elektrische versie van de Peugeot 308 en 3008. Peugeot e-308 De Peugeot e-308 zal binnenkort deel uitmaken van de 100% elektrische modellen van het leeuwenmerk. De lancering van de nieuwe elektrische compacte Peugeot is gepland voor het midden van 2023, waarbij het platform en de specificaties al goed gedefinieerd zijn. De Peugeot e-308 zal een hoogwaardiger model zijn dan zijn voorgaande versies en zal een geduchte concurrent worden voor de Volkswagen ID.3. Peugeot e-3008 Peugeot kondigt de lancering aan van de elektrische versie van de 3008 tegen eind 2023 of begin 2024. Het model wordt gebaseerd op het eVMP-platform dat is ontworpen door PSA voor compacte en familiale SUV's, en zal worden uitgerust met een volledig Franse ACC-batterij. De prijs van de Peugeot e-3008 is nog niet aangekondigd.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.