Jouw Fiat 500e 24 kWh voor de beste prijs

Vanaf €459 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Fiat.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Fiat

Fiat, afgekort FCA (Fiat Chrysler Automobiles), is een Italiaanse autofabrikant die werd opgericht in 1899 door Giovanni Agnelli. Sinds 2009, na de overname van Chrysler, is de groep FCA een samenwerkingsverband van automerken, waaronder Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Abarth, Chrysler, Dodge en Jeep. Fiat kende zijn grootste succes met de lancering van de iconische Fiat 500 in 1967, die in 20 jaar tijd meer dan 4 miljoen keer werd verkocht. Tegenwoordig draagt Fiat bij aan de verschuiving in de auto-industrie met zijn eerste volledig elektrische voertuig, de Fiat 500e.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Fiat?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Fiat. LIZY geeft je informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische Fiat-auto's. Dit helpt je om een beter beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Wat is de prijs van een elektrische Fiat?

Voor een 100% elektrische Fiat hangt de prijs af van het model en de gekozen afwerkingen. De catalogusprijzen variëren van € 33.900 voor de Fiat 500e Berline tot € 37.300 voor de Fiat 500e Cabriolet.

Wat zijn de toekomstige elektrische Fiat-modellen?

Volgens de baas van de Stellantis-groep staan er binnenkort twee nieuwe 100% elektrische Fiat-auto's gepland. De Fiat Panda, die je misschien al kent als benzine-auto, komt ook beschikbaar als elektrische variant. Hij zal gebaseerd zijn op hetzelfde platform als de Peugeot e-208. Deze compacte stadsauto kan toch 400 kilometer rijden op één enkele oplaadbeurt. Bovendien heeft Fiat plannen om een elektrische SUV genaamd de Fiat 600e te lanceren. Deze SUV wordt gebouwd op dezelfde basis als de DS 3 e-Tense. Met een batterij van 54 kWh kan deze compacte SUV een rijbereik van 400 kilometer bieden.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.