Polestar

Leasen

Voor bedrijven of ondernemers die op zoek zijn naar auto's uit het topsegment, is een geleasede Polestar een interessante optie. Als tweedehands is hij tot 20% goedkoper dan nieuw. Selecteer gewoon het model van je keuze op ons platform en wij leveren je auto binnen 3 weken!

Onze Polestar professionele leasing

Waarom kiezen voor

Polestar

?

Het merk Polestar is onlosmakelijk verbonden met een andere grote naam in de auto-industrie, Volvo. Maar terwijl het in eerste instantie was geconcipieerd als performance-afdeling voor het gerenommeerde Zweedse merk, is Polestar geleidelijk uitgegroeid tot een onafhankelijk luxemerk. In 2019 bracht het met trots zijn eerste eigen model uit. Het merk-DNA is gestoeld op modern design, technologische innovatie en een steeds evoluerende rij- en gebruikerservaring. Met andere woorden, een Polestar leasecontract is de ideale keuze voor een krachtige, zuinige bedrijfswagen tegen een vaste maandelijkse prijs. Bovendien zijn onze prijzen inclusief een reeks essentiële services, zoals onderhoud, reparaties, bandenwissels en pechhulp in Europa, en natuurlijk ook de verzekering voor de bestuurder, rechtsbijstand en burgerlijke aansprakelijkheid.

Al onze voertuigen zijn op voorraad en binnen 3 weken geleverd

De favoriete Skoda van KMO's ❤️

Skoda Octavia Combi

Deze ruime stationwagen is hét favoriete model van KMO's. Het is perfect voor gezinnen en langere ritten.Verkrijgbaar in benzine, diesel of hybride.

Boek jouw Skoda Octavia
De beste prijs-kwaliteitverhouding 💪

Skoda Kamiq

De Skoda Kamiq biedt alle voordelen van een SUV. Geniet van zijn comfort, vermogen en technologie, tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer Skoda's voor < € 500/maand
De milieuvriendelijke ⚡

Skoda Superb Combi Hybride

Even ruim en comfortabel als zijn tegenhanger op benzine, dit hybride model is de favoriet van KMO's  die hun wagenpark willen elektrificeren.

Meer Skoda's met < 95g CO2/km

Polestar 2

De Polestar 2 is een high-performance elektrische auto die zijn bestuurder op alle vlakken verwent. Of je nu vooral op en af pendelt naar het werk of vele kilometers afmaalt, dit model is zowel comfortabel als uiterst aangenaam om mee te rijden. De zorgvuldige afwerking gecombineerd met de geavanceerde technologie en het elegante design geven je het gevoel dat je in een echte luxewagen rijdt. Hij wordt vaak genoemd als een serieuze concurrent voor de Tesla Model 3 en heeft de gevestigde merken op de automarkt niets te benijden! Bovendien blijft Polestar continu sleutelen aan zijn auto’s, niet alleen wat de prestaties betreft, maar ook aan de koolstofvoetafdruk. Last but not least: afhankelijk van de versie van de Polestar 2 haal je tot wel 600 kilometer actieradius uit één batterijlading.

Kies je Polestar 2

Laten we samen jouw vloot bouwen

Budgetbeheer, fiscale impact, de overgang naar electrisch, het opstellen van een autopolis, enz.Onze mobiliteitsexperts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Een afspraak maken

Alle beschikbare elektrische Polestar modellen - LIZY

Vanaf €379 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Polestar.

Zoek je lease auto

De voordelen van een elektrische Polestar in leasing

Wie Polestar zegt, zegt elektrische auto's uit het topsegment. Sinds enkele jaren moedigen overheden bedrijven aan om zich in te zetten voor duurzame mobiliteit, terwijl auto's met verbrandingsmotoren steeds minder aantrekkelijk worden. Met het nieuwe belastingsysteem  voor bedrijfsauto’s zullen binnenkort alleen nog elektrische auto’s kunnen genieten van 100% aftrekbaarheid. De deadline is 2026.

Polestar's streven naar duurzaamheid wordt weerspiegeld in de productie van krachtige, milieuvriendelijke elektrische auto's. Daar geniet je des te meer van dankzij de gunstige fiscale regels.

Laten we samen je vloot opbouwen

Je budget beheren, belastingimpact, overstappen op elektriciteit, een car policy opstellen, enz. Onze mobiliteitsexperts beantwoorden graag al je vragen. Neem gewoon contact met ons op en we helpen je om een vloot samen te stellen die aan je behoeften voldoet!

Maak een afspraak

 LIZY, hoe werkt het?

Vind jouw leaseauto 🔍

Vind de auto van je dromen in onze catalogus en vraag in een paar klikken een offerte aan voor een all-inclusive leasing.

Onderteken je contract 📝

Bevestig je bestelling, stuur ons de nodige documenten en onderteken je contract. 100% online.

Ontvang je auto thuis 🚗

Het definitieve contract is getekend? Wij bezorgen jouw voertuig  binnen 3 weken gratis aan huis of op kantoor.

<script type="application/ld+json"> { "@context":"https://schema.org", "@type":"Car", "name":"Polestar", "description":"Gebruikte Polestar leasing met LIZY", "brand":{ "@type":"Brand", "name":"Polestar", "logo":"https://www.lizy.be/images/icons/make-polestar.svg" } } </script>