Jouw Renault Megane e-Tech EV60 voor de beste prijs

Vanaf €519 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Renault.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Renault

Renault is een toonaangevend automerk in Frankrijk. In 1999 werd een historische mijlpaal bereikt met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst tussen Renault en Nissan, waarbij Renault 37% van het kapitaal van Nissan verwierf. In 2012 zette Renault een gedurfde en innovatieve koers in met de lancering van de Renault Zoé. Onthuld op de autoshow van Genève, onderscheidde de Zoé zich als de eerste veelvoorkomende elektrische stadsauto die door het merk werd gecommercialiseerd, en domineert tegenwoordig de verkoop in Europa. De alliantie werd uitgebreid met de integratie van het Japanse automerk Mitsubishi, waardoor de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi ontstond. Deze alliantie heeft recentelijk haar strategische visie voor de komende vijf jaar gedeeld en heeft ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van elektrische voertuigen.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Renault?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Renault. LIZY biedt informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische Renault-auto's. Dit helpt je om een duidelijker beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Renault Megane E-TECH ELECTRIC

Wat is de prijs van een elektrische Renault?

De prijs van een 100% elektrische Renault kan variëren op basis van het model en de gekozen opties. De catalogusprijzen variëren van € 25.250 voor de Renault Twingo E-Tech tot € 55.900 voor de Renault Master e-Tech.

Wat zijn de toekomstige elektrische Renault-modellen?

De autofabrikant Renault heeft binnenkort plannen om de Renault Scénic e-Tech op de markt te brengen. Het is een geheel nieuw voertuig dat dezelfde naam draagt als een bestaand benzine-model, maar het zal volledig nieuw en elektrisch zijn. Deze crossover zal diverse batterijopties en verschillende vermogensniveaus hebben. Een van de volgende voertuigen op de planning is de Renault 5, waarvan de productie naar verwachting in 2025 zal beginnen in de Douai-fabriek. Deze elektrische auto zal naar verwachting een betaalbare prijs hebben en de Renault Zoe e-Tech vervangen.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.