Jouw BMW iX1 voor de beste prijs

Vanaf €469 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische BMW.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische BMW

BMW is opgericht op 7 maart 1916 door de samenvoeging van twee mechanische bedrijven in München: de Bayerische Flugzeugwerke en Rapp Motorenwerke, een fabrikant van vliegtuigmotoren. BMW Group is al vele jaren wereldwijd marktleider op het gebied van premium auto's en is van plan dit te blijven. Elektromobiliteit is een belangrijk aspect van de "Number ONE" strategie die BMW in 2007 heeft geïnitieerd en in 2013 in praktijk bracht met de lancering van de BMW i3. BMW heeft naar verluidt al meer dan 340.000 elektrische auto's geleverd en breidt zijn aanbod voortdurend uit met het merk BMW i.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van BMW?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk BMW. LIZY biedt informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische BMW-auto's. Dit helpt je om een duidelijker beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

BMW I4 GRAN COUPE eDrive35
BMW I4 GRAN COUPE eDrive40
BMW I4 GRAN COUPE M50

Wat is de prijs van een elektrische BMW?

De prijs van een 100% elektrische BMW varieert afhankelijk van het model, de batterijcapaciteit en de beschikbare afwerkingen. Momenteel kosten ze tussen € 57.150 en € 151.800.

Wat zijn de toekomstige elektrische BMW-modellen?

BMW heeft plannen voor verschillende elektrische auto-modellen in de komende jaren. De BMW iX3 is het meest verwachte model in hun elektrische line-up, omdat het de introductie markeert van hun nieuwe platform, de Neue Klasse. De onthulling van dit model staat gepland voor eind 2023, met productie die van start gaat in augustus 2025 in Hongarije. We kijken vol verwachting uit naar wat deze elektrische SUV ons te bieden heeft. Wat betreft elektrische sedans heeft BMW de i3 op de planning staan, met een verwachte release eind 2026.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.