Jouw Audi Q4 e-Tron voor de beste prijs

Vanaf €629 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Audi.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Audi

Audi is een Duitse autofabrikant die in 1909 is opgericht door August Horch en nu deel uitmaakt van de Volkswagen AG-groep. Audi staat bekend om zijn luxe modellen en sportauto's met krachtige motoren. De modellen hebben nu een combinatie van een letter en een cijfer als naam. Hoe kleiner het cijfer, hoe kleiner het model en hoe meer het lijkt op een compacte auto. Hoewel Audi lange tijd achterbleef op het gebied van elektrische auto's, heeft het merk terrein ingehaald door in 2018 hoogwaardige elektrische voertuigen te introduceren, te beginnen met de e-tron SUV, die een WLTP-bereik van 400 km heeft.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Audi?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Audi. LIZY geeft je details over de actieradius en opladen van alle elektrische Audi-auto's. Deze informatie helpt je om een beter beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Audi E-TRON GT
Audi E-TRON SPORTBACK
Audi Q4 E-TRON
Audi Q4 E-TRON SPORTBACK
Audi Q8 SPORTBACK E-TRON

Wat is de prijs van een elektrische Audi?

De prijs van een 100% elektrische Audi kan variëren, afhankelijk van het model en de gekozen afwerkingen. Tegenwoordig liggen de catalogusprijzen tussen de € 53.000 voor de Audi Q4 e-tron 40 en € 145.800 voor de Audi e-tron GT RS.

Wat zijn de toekomstige elektrische Audi-modellen?

Er komen nieuwe modellen aan in het assortiment van elektrische Audi-auto's. Allereerst hebben we de Audi A6 e-tron, een elektrische wagen die naar verwachting in 2024 verschijnt. Deze wagen kan supersnel opladen, slechts 25 minuten van 10% tot 80%, dankzij zijn krachtige 270 kW batterij. En wat de actieradius betreft, wordt verwacht dat deze indrukwekkende 700 km zal zijn op een enkele lading. Daarnaast kijken we ook uit naar de komst van de Audi Q6 e-tron, een elektrische SUV die begin 2024 op de markt komt. Deze wagen wordt gebouwd met behulp van een geavanceerde technologie genaamd PPE (Premium Platform Electric), waardoor zowel de batterij als de motoren van de wagen bestand zijn tegen koude weersomstandigheden. Hoewel we nog niet alle details hebben, verwachten we dat de fabrikant de onthulling van dit voertuig later in het jaar zal doen.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.