Volkswagen

Leasen

Volkswagen staat al jaar en dag synoniem voor Duitse kwaliteit, modern design en uitzonderlijke prestaties. Een professionele VW lease is daarom een uitstekende keuze voor bedrijfsauto rijders, van ondernemers en werknemers tot bedrijfsleiders die op zoek zijn naar auto's uit het topsegment. Onze grootste kracht? Zodra je je tweedehands voertuig hebt gekozen, zorgen wij ervoor dat het binnen 3 weken bij je wordt afgeleverd. Als de auto online staat, betekent dit dat hij beschikbaar is!

Onze VW’s in leasing

Waarom kiezen voor

Volkswagen

?

Dankzij zijn reputatie van automerk dat betrouwbare, praktische en veelzijdige wagens bouwt is Volkswagen opgeklommen tot de top in veel marktsegmenten. Het is vandaag het op één na best verkopende merk in België en onderscheidt zich van de concurrentie dankzij een gevarieerd modellenaanbod en uitstekende kwaliteit. De professionals van vandaag rijden graag in deze gerenommeerde auto's, die als tweedehands ook nog eens scherp geprijsd zijn. Met Lizy is luxe binnen handbereik: er is al een VW vanaf €339 per maand!

Al onze voertuigen zijn op voorraad en binnen 3 weken geleverd

De favoriete Skoda van KMO's ❤️

Skoda Octavia Combi

Deze ruime stationwagen is hét favoriete model van KMO's. Het is perfect voor gezinnen en langere ritten.Verkrijgbaar in benzine, diesel of hybride.

Boek jouw Skoda Octavia
De beste prijs-kwaliteitverhouding 💪

Skoda Kamiq

De Skoda Kamiq biedt alle voordelen van een SUV. Geniet van zijn comfort, vermogen en technologie, tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer Skoda's voor < € 500/maand
De milieuvriendelijke ⚡

Skoda Superb Combi Hybride

Even ruim en comfortabel als zijn tegenhanger op benzine, dit hybride model is de favoriet van KMO's  die hun wagenpark willen elektrificeren.

Meer Skoda's met < 95g CO2/km

Volkswagen Golf 8

Weinig compacte hatchbacks bieden het comfort, de efficiëntie en het rijplezier van een Volkswagen Golf. De iconische VW Golf 8 is verkrijgbaar in benzine-, diesel- en hybride versies en heeft al heel wat harten veroverd.

Je VW Golf 8 in pro lease

Volkswagen Polo 6

Net als de Golf, maar compacter en aantrekkelijker geprijsd, is de Polo 6 een vaste waarde in zijn segment. Soberheid zit in zijn genen, maar dat geldt ook voor ergonomie, veiligheid en rijgemak. Tijd om de jouwe te reserveren!

Onze tweedehands Volkswagen Polo 6 lease

Volkswagen ID.3

Hij wist zich meteen te positioneren als een van de beste elektrische auto's toen hij in 2022 op de markt kwam. Ook vandaag is de Volkswagen ID.3 een uitstekende metgezel, zowel in de stad als op de snelweg. Hij is ook fiscaal erg aantrekkelijk voor zelfstandigen en bedrijven, zodat ze de overstap naar hernieuwbare energie gemakkelijker kunnen maken. Kiezen voor dit type voertuig betekent het milieu beschermen en tegelijkertijd de kosten tot een minimum beperken!

Onze Volkswagen ID.3’s

Laten we samen jouw vloot bouwen

Budgetbeheer, fiscale impact, de overgang naar electrisch, het opstellen van een autopolis, enz.Onze mobiliteitsexperts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Een afspraak maken

Alle beschikbare elektrische Volkswagen modellen - LIZY

Vanaf €469 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Volkswagen.

Zoek je lease auto

Waarom een elektrische Volkswagen leasen?

Tweedehands elektrische lease auto's van Volkswagen zijn een strategische keuze voor bedrijven, omdat alleen elektrische auto’s fiscaal aftrekbaar blijven in 2026. Dat geldt niet alleen voor de huurkosten, maar ook voor de energie- en de onderhouds- en reparatiekosten, die een echt verschil kunnen maken voor de financiële balans van je bedrijf. Om te genieten van deze voordelen en tegelijkertijd een milieuverantwoorde keuze te maken, is elektrisch rijden DE oplossing.

Van ID.3 over de ID.4 tot de ID.5 of de ID. Buzz, er is voor elk wat wils bij VW!

Onze elektrische Volkswagen autolease

Laten we jouw VW-leasewagenpark in België samenstellen

Operationele leasing met aankoopoptie is een strategische financiële hefboom voor Belgische bedrijven: het voertuig van hun dromen hoeft immers niet in één klap betaald te worden. Met tweedehands leasing wordt de aankoopprijs gespreid over betaalbare maandelijkse huurprijzen. Of je nu één of meerdere auto's nodig hebt, wij zijn er om je te helpen de juiste keuze te maken.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. We helpen je graag bij het ontwerpen van jouw tweedehands Volkswagen leasevloot!

Maak een afspraak

 LIZY, hoe werkt het?

Vind jouw leaseauto 🔍

Vind de auto van je dromen in onze catalogus en vraag in een paar klikken een offerte aan voor een all-inclusive leasing.

Onderteken je contract 📝

Bevestig je bestelling, stuur ons de nodige documenten en onderteken je contract. 100% online.

Ontvang je auto thuis 🚗

Het definitieve contract is getekend? Wij bezorgen jouw voertuig  binnen 3 weken gratis aan huis of op kantoor.

<script type="application/ld+json"> { "@context":"https://schema.org", "@type":"Car", "name":"Volkswagen", "description":"Gebruikte Volkswagen leasen bij LIZY", "brand":{ "@type":"Brand", "name":"Volkswagen", "logo":"https://www.lizy.be/images/icons/make-volkswagen.svg" } } </script>