Een Mercedes-Benz GLA-Klasse leasen

Ben je op zoek naar een Mercedes-Benz en neig je naar een compacte SUV? Kies dan voor het leasen van een Mercedes-Benz GLA-Klasse! Met onze all-inclusive leasing van tweedehands wagens kan je van dit model genieten tegen een prijs die tot 40% lager ligt dan de nieuwe versie. Waar wacht je nog op?

Waarom zou je kiezen voor een Mercedes-Benz GLA-Klasse lease?

De kwaliteit en prestaties van Mercedes, gecombineerd met de voordelen van een compacte SUV, maakt van de GLA-Klasse een ideale keuze voor jouw volgende wagen. Dit model is gebaseerd op het uiterlijk en de motorisering van de Mercedes A-Klasse, maar biedt meer ruimte en comfort.

Kiezen voor een Mercedes-Benz GLA-Klasse lease betekent kiezen voor…

Binnencomfort

De nieuwe 2020 GLA-Klasse is een échte SUV in vergelijking met zijn voorgangers. Dit model heeft een ruime binnenkant met heel wat beenruimte - vooral achteraan - terwijl je nog steeds even gemakkelijk een parkeerplaats kan vinden

In vergelijking met de andere Mercedes-modellen is deze iets minder gezinsgericht dan de GLB-Klasse, maar toch comfortabeler dan de sedan van de A-Klasse, dankzij de zachtere vering.

Sportief design

De GLA-Klasse is de gouden middenweg tussen een echte SUV en een sedan, en heeft een atletische look. Omdat het de compacte SUV-versie van de A-Klasse sedan is, biedt hij een hoger zicht op de weg dan zijn kleine broertje. Binnenin heb je de kenmerkende Mercedes-Benz cockpit met twee beeldschermen en MBUX-technologie (Mercedes-Benz User Experience).

Een tip: als dit model je bevalt, aarzel dan zeker niet om ook eens te kijken naar de BMW X1 en de Audi Q3, die qua looks zeer vergelijkbaar zijn.

Een aangename én efficiënte rit

Of het nu in de stad is of op het platteland, met de Mercedes-Benz GLA-Klasse is elke rit aangenaam en dynamisch. Dit model heeft dezelfde benzine- en dieselmotor-opties als de A-Klasse en is ook verkrijgbaar als hybride. Bovendien is de dieselmotor heel zuinig in verbruik, net als de benzinemotor (maar in mindere mate).

Meer Mercedes-Benz modellen in leasing

Waarom is LIZY zo voordelig?

Meer wagen voor je geld 💰
Onze jonge tweedehands lease auto's zijn tot 20% goedkoper dan nieuw.
Geen verborgen addertjes 🐍
Van belasting tot verzekering, alle services zijn inbegrepen dus geen onaangename verrassingen.
Meteen beschikbaar ⏱️
Na ondertekening van je contract leveren we je lease auto gratis bij jou op kantoor binnen 3 weken.
Waarom kiezen voor LIZY lease?