Een Mercedes-Benz A-Klasse leasen

Wat is een betere manier om geïntroduceerd te worden bij Mercedes dan het leasen van het instapmodel Mercedes-Benz A-Klasse? Oh ja, een nog goedkopere Mercedes dankzij onze all-inclusive leasing van tweedehands auto's die tot 40% goedkoper zijn dan nieuwe auto's! Bij LIZY ben je aan het juiste adres 🤩

Waarom zou je kiezen voor een Mercedes-Benz A-Klasse om te leasen?

De Mercedes-Benz A-Klasse is het perfecte instapmodel van Mercedes. Deze sedan is compact, heeft een redelijke prijs en combineert de luxe van het merk Mercedes met het comfort voor alledaags gebruik van je wagen.

Kiezen voor een Mercedes-Benz A-Klasse lease is kiezen voor... 

Een betaalbare luxe-auto

Dit instapmodel van het Duitse merk heeft een revolutie teweeggebracht in het segment van de luxueuze compacte sedan-modellen. De A-Klasse biedt de luxe en kwaliteit van Mercedes met een betaalbaar prijskaartje. Het model kan worden uitgerust met benzine- of dieselmotoren, die bijzonder efficiënt zijn in verbruik.

Een moderne look

De Mercedes-Benz A-Klasse heeft een sportieve uitstraling die je zeker kan bekoren. De kwaliteit van de afwerking en de afgebogen motorkap benadrukken de dynamische voorkant. Het interieur is al even indrukwekkend dankzij het moderne en avant-garde karakter van de wagen. Je krijgt een lederen stuurwiel, sportzetels, de kenmerkende Mercedes dual-screen display en MBUX-technologie (Mercedes-Benz User Experience), met verschillende opties die vroeger enkel voorbehouden waren voor luxewagens.

Onmiskenbaar comfort

Zoals bij al zijn modellen, besteedt Mercedes bijzonder veel aandacht aan comfort. De A-Klasse valt vooral op door zijn ongekende binnenruimte, ondanks het feit dat het een compacte sedan is. Het model is ontworpen om passagiers zich op hun gemak te laten voelen op zowel middellange als lange trajecten. Het comfort komt ook tot uiting in het dynamische en levendige rijgedrag van dit model.

Meer Mercedes-Benz modellen in leasing

Waarom is LIZY zo voordelig?

Meer wagen voor je geld 💰
Onze jonge tweedehands lease auto's zijn tot 20% goedkoper dan nieuw.
Geen verborgen addertjes 🐍
Van belasting tot verzekering, alle services zijn inbegrepen dus geen onaangename verrassingen.
Meteen beschikbaar ⏱️
Na ondertekening van je contract leveren we je lease auto gratis bij jou op kantoor binnen 3 weken.
Waarom kiezen voor LIZY lease?