Jouw Volkswagen ID.4 voor de beste prijs

Vanaf €469 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Volkswagen.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Volkswagen

Volkswagen, ook wel bekend als de "auto van het volk," is een merk dat is opgericht om de gemiddelde Duitser de mogelijkheid te bieden om in een auto te rijden. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog kwam de productielocatie in Wolfsburg onder Brits toezicht. Enkele maanden later rolde de duizendste Kever uit de fabriek en was een groot succes. In 1949 was de fabriek weer in Duitse handen en breidde zij haar aanbod en internationale aanwezigheid uit. Tegenwoordig is het Duitse merk 's werelds grootste autofabrikant, voor Toyota.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Volkswagen?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Volkswagen. LIZY geeft je informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische Volkswagen-auto's. Dit helpt je om een duidelijker beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Vokswagen ID.3 BASIS PRO
Vokswagen ID.3 BASIS PURE PERFORMANCE
Vokswagen ID.3 PRO PERFORMANCE
Vokswagen ID.4
Vokswagen ID.4 BASIS PURE
Vokswagen ID.4 PRO PERFORMANCE
Vokswagen ID.5 PRO

Wat is de prijs van een elektrische Volkswagen?

De prijzen van het elektrische aanbod van Volkswagen variëren van € 27.945 voor de Volkswagen e-UP tot € 60.650 voor de Volkswagen ID.4 GTX.

Wat zijn de toekomstige elektrische Volkswagen-modellen?

Volkswagen heeft veel elektrische auto's gepland om zich te vestigen in de elektrische auto-industrie. Als eerste hebben ze de ID Aero aangekondigd voor 2024, waarmee ze Tesla kunnen uitdagen op het gebied van prestaties. De Volkswagen ID.7 is het eerste elektrische sedanmodel van het merk. Deze elektrische auto belooft een bereik van 700 km met 286 pk onder de motorkap.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.