Jouw Seat El-Born Electric voor de beste prijs

Vanaf €599 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Seat.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Seat

Seat, afkorting voor Sociedad Española de Automóviles de Turismo, onderscheidt zich als een Spaanse autofabrikant die op 9 mei 1950 werd opgericht als een initiatief van de Spaanse overheid, gesteund door Fiat, dat 7% van het kapitaal bezit, en door zeven grote nationale banken met een totaal van 42%. Tegenwoordig opereert Seat als een dochteronderneming van de Duitse reus Volkswagen. In 2019 werd een historische mijlpaal bereikt met de aankondiging van de Seat El-Born, vernoemd naar de beroemde wijk in Barcelona, en dat markeert de komst van de eerste Spaanse elektrische auto op de markt.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Seat?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Seat. LIZY geeft je informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische Seat-auto's. Dit helpt je om een duidelijker beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Wat is de prijs van een elektrische Seat?

Seat biedt verschillende elektrische auto's, waaronder de Seat Mii Elektrisch. De prijs van de Seat Mii Elektrisch begint bij € 21.920, exclusief eventuele milieuheffingen of ecobonussen. Net als Mercedes biedt Seat zowel elektrische sedans als SUV's en elektrische bestelwagens. De prijs kan variëren afhankelijk van het model en de geselecteerde opties.

Wat zijn de toekomstige elektrische Seat-modellen?

Seat heeft aangekondigd dat er in 2025 een compacte elektrische wagen komt. Deze auto zal worden geproduceerd in de Spaanse fabriek van het merk, naast Volkswagen-modellen. Hoewel er nog geen details beschikbaar zijn, kunnen we verwachten dat dit elektrische voertuig vergelijkbaar zal zijn met de ID.1 van Volkswagen of de voormalige Citigo van Skoda.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.