Jouw Opel Corsa-e voor de beste prijs

Vanaf €429 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Opel.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Opel

Opel, opgericht in 1862 door de Duitser Adam Opel, begon in 1899 met de productie van auto's. Het merk beleefde zijn hoogtijdagen op de Europese markt in de jaren 30 en 50. Vroeger was Opel eigendom van General Motors, maar in 2017 werd het overgenomen door de PSA Group, na een roerige periode. Deze overname betekende een positieve wending voor het Duitse merk en bracht het in de schijnwerpers, waar het kon profiteren van belangrijke innovaties van PSA, met name op het gebied van elektrische voertuigen. Michael Lohscheller, de CEO van Opel, heeft onlangs aangekondigd dat Opel volledig zal overstappen op elektromobiliteit in het kader van het strategische plan PACE!.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Opel?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Opel. LIZY geeft je informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische Opel-auto's. Dit helpt je om een duidelijker beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Wat is de prijs van een elektrische Opel?

De prijzen van een elektrische auto kunnen variëren, afhankelijk van het model en de afwerkingen. Bij Opel liggen de prijzen tussen € 36.050 voor de Opel Corsa-e en € 66.490 exclusief btw voor de Opel Movano-e.

Wat zijn de toekomstige elektrische Opel-modellen?

Het merk Opel streeft ernaar om tegen 2028 volledig elektrisch te zijn. Om dit te bereiken, zal de fabrikant in de komende jaren nieuwe elektrische auto's op de markt brengen. Als eerste zet Opel zijn klassieke coupé "Manta" uit de jaren 70 om in een elektrische SUV. Deze elektrische wagen wordt verwacht met een vermogen van 170 pk en er komt ook een model met 245 pk. Wat de prijs betreft, kun je rekenen op ongeveer €50.000. Daarnaast zal het merk ook enkele modellen die al bekend zijn bij het grote publiek, zoals de Crossland en de Insignia, binnenkort volledig elektrisch maken.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.