Jouw Mercedes EQA voor de beste prijs

Vanaf €609 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Mercedes-Benz.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Mercedes-Benz

Mercedes-Benz, een beroemde Duitse autofabrikant, staat bekend om zijn luxe, sportieve en premium modellen. De geschiedenis van Mercedes-Benz begon in 1886, toen Karl Benz en Gottlieb Daimler hun krachten bundelden. Sinds de jaren 50 bracht het merk 134 modellen op de markt, variërend van personenauto's tot lichte bedrijfswagens. Hoewel Mercedes-Benz laat op het toneel verscheen met elektrische voertuigen, heeft het merk sinds 2018 terrein gewonnen door hoogwaardige modellen te introduceren, waaronder de EQC400 4MATIC. Deze auto heeft een elektrische motor met 402 pk en kan in slechts 4,9 seconden van 0 naar 100 km/u versnellen.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Mercedes-Benz?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Mercedes-Benz. LIZY geeft je informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische Mercedes-Benz-auto's. Dit helpt je om een duidelijker beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Mercedez-Benz EQA CLASS
Mercedez-Benz EQB CLASS
Mercedez-Benz EQC CLASS
Mercedez-Benz EQE CLASS

Wat is de prijs van een elektrische Mercedes?

Mercedes heeft verschillende soorten elektrische wagens, waaronder klassieke auto's en bestelwagens. De prijs van een elektrische Mercedes begint bij € 72.260 en kan oplopen tot € 149.900, afhankelijk van het model. Ze bieden zowel sedans als SUV's en elektrische bestelwagens.

Wat zijn de toekomstige 100% elektrische Mercedes-modellen?

Mercedes blijft haar reeks elektrische wagens uitbreiden en versterken. Onder de toekomstige volledig elektrische modellen wordt genoemd dat de EQA en EQB zullen blijven bestaan, en dat de compacte elektrische Mercedes A-Klasse en de elektrische CLA naar verwachting hun debuut zullen maken tegen 2025. Mercedes heeft ook ambitieuze plannen om haar elektrische autogamma verder te diversifiëren, hoewel specifieke details nog niet volledig zijn vrijgegeven. De onthulling van deze wagens wordt verwacht in de komende jaren, vergelijkbaar met het partnerschap tussen Ford en Volkswagen voor een nieuwe elektrische SUV, gebouwd op dezelfde basis als de Volkswagen ID.4 en gepland voor onthulling in 2023.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.