Tesla

Leasen

Wat als we je zouden vertellen dat je je Tesla leasewagen binnen 3 weken geleverd kunt krijgen in België? Niets is eenvoudiger: kies het model dat aan je wensen, smaak en budget voldoet en wij brengen de auto naar jou!

Onze Tesla-voertuigen

Waarom kiezen voor

Tesla

?

Kiezen voor Tesla-auto's op professionele leasebasis betekent kiezen voor een groot aantal voordelen. Je profiteert niet alleen van de scherpe prijzen van tweedehands voertuigen, maar ook van lagere maandelijkse huurbedragen en heel wat belastingvoordelen. Bovendien is dit type premium auto een plus voor het imago van je bedrijf en voor de tevredenheid van je werknemers. Elegantie, kracht en design tillen samen het welzijn aan boord en het rijcomfort naar een erg hoog niveau.

Al onze voertuigen zijn op voorraad en binnen 3 weken geleverd

De favoriete Skoda van KMO's ❤️

Skoda Octavia Combi

Deze ruime stationwagen is hét favoriete model van KMO's. Het is perfect voor gezinnen en langere ritten.Verkrijgbaar in benzine, diesel of hybride.

Boek jouw Skoda Octavia
De beste prijs-kwaliteitverhouding 💪

Skoda Kamiq

De Skoda Kamiq biedt alle voordelen van een SUV. Geniet van zijn comfort, vermogen en technologie, tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer Skoda's voor < € 500/maand
De milieuvriendelijke ⚡

Skoda Superb Combi Hybride

Even ruim en comfortabel als zijn tegenhanger op benzine, dit hybride model is de favoriet van KMO's  die hun wagenpark willen elektrificeren.

Meer Skoda's met < 95g CO2/km

Tesla MODEL 3

Wie zegt dat luxe auto's duur moeten zijn? Onze tweedehands Tesla Model 3 leases bewijzen dat je topmodellen kunt kopen tegen onverslaanbare prijzen. Met zijn knappe prestaties, comfort en hoogwaardige afwerking is dit model de perfecte keuze voor werknemers en ondernemers in België, en dat al vanaf € 599 per maand !

Onze Tesla Model 3 pro leasing

Tesla MODEL Y

Op zoek naar een leaseauto die luxe en ruimte combineert? Met zijn riante interieur, zijn uitgebreide veiligheidsuitrusting en inspirerende rijervaring is de Tesla Model Y een absolute aanrader.

Onze Tesla Model Y tweedehands auto's om te leasen

Laten we samen jouw vloot bouwen

Budgetbeheer, fiscale impact, de overgang naar electrisch, het opstellen van een autopolis, enz.Onze mobiliteitsexperts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Een afspraak maken

Beschikbare elektrische Tesla's bij LIZY

Vanaf €629 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Tesla.

Zoek je lease auto

Waarom kiezen voor een tweedehands elektrische Tesla lease?

Duurzame mobiliteit is een van de grootste uitdagingen voor onze maatschappij. We moeten de manier waarop we ons verplaatsen in vraag durven stellen vanuit milieuoogpunt. En als het op elektrische voertuigen aankomt, heeft Tesla niets te leren van zijn concurrenten. Van de Tesla Model X over de Model Y tot de Model S, het gamma bestrijkt zowat alle segmenten.

Maar niet alleen milieuoverwegingen spelen een rol bij het leasen van een elektrische Tesla. Je geniet immers ook van een maximale aftrekbaarheid van de huur-, onderhouds-, reparatie- en energiekosten als je voor elektrisch kiest.

Vertrouw op onze expertise!

Onze 100% Belgische leasemaatschappij staat voor je klaar, of je nu zelfstandige bent of aan het hoofd staat van een kmo. We kennen ook het belang van de fiscale en strategische kwesties die komen kijken bij leasen met een aankoopoptie. Daarom zijn we hier om je te helpen! Dus of je nu één voertuig wil leasen of een hele vloot Tesla’s wilt samenstellen, je kunt op onze ondersteuning rekenen.

** Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen!

Maak een afspraak

 LIZY, hoe werkt het?

Vind jouw leaseauto 🔍

Vind de auto van je dromen in onze catalogus en vraag in een paar klikken een offerte aan voor een all-inclusive leasing.

Onderteken je contract 📝

Bevestig je bestelling, stuur ons de nodige documenten en onderteken je contract. 100% online.

Ontvang je auto thuis 🚗

Het definitieve contract is getekend? Wij bezorgen jouw voertuig  binnen 3 weken gratis aan huis of op kantoor.

<script type="application/ld+json"> { "@context":"https://schema.org", "@type":"Car", "name":"Volkswagen", "description":"Gebruikte Tesla leasen bij LIZY", "brand":{ "@type":"Brand", "name":"Volkswagen", "logo":"https://www.lizy.be/images/icons/make-tesla.svg" } } </script>