Jouw Volvo XC40 voor de beste prijs

Vanaf €679 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Volvo.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Volvo

Volvo, het Zweedse bedrijf dat in 1927 werd opgericht, was oorspronkelijk gespecialiseerd in de productie van vrachtwagens, bussen en bouwvoertuigen. Vandaag de dag heeft Volvo, na de verovering van de tweede plaats op de wereldwijde markt voor zware vrachtwagens, de stap gezet naar elektrische mobiliteit. Ondanks uitdagingen en overnames heeft Volvo premium auto's met een hoogwaardig ontwerp aangeboden tegen betaalbare prijzen in vergelijking met concurrenten.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Volvo?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Volvo. LIZY biedt informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische Volvo-auto's. Dit helpt je om een duidelijker beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Wat is de prijs van een elektrische Volvo?

Als je een elektrische Volvo wilt aanschaffen, kun je verwachten dat de prijs varieert afhankelijk van het gekozen model en de opties. De prijzen van Volvo's 100% elektrische auto's variëren tussen € 50.250 voor de Volvo XC40 Recharge en € 55.850 voor de Volvo C40 Recharge.

Wat zijn de toekomstige elektrische Volvo-modellen?

De eerste leveringen worden verwacht in het begin van 2024. De Volvo EX90 markeert het begin van een nieuw tijdperk in elektrische voertuigen voor de fabrikant. Op dit moment begint de prijs in Frankrijk bij 107.900 € voor het Ultra-model, de Twin Motors-versie met 408 pk. Voor het Performance-model met 517 pk is de catalogusprijs vastgesteld op 113.100 €. Deze aandrijving stelt je in staat om een bereik van 600 km te bereiken (volgens de WLTP-cyclus) op slechts één oplaadbeurt!

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.