Jouw Tesla Model Y Propulsion voor de beste prijs

Vanaf €629 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Tesla.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Tesla

Tesla werd opgericht in 2003 door een groep ingenieurs onder leiding van Elon Musk, die wilden bewijzen dat elektrische voertuigen net zo goed, snel en plezierig konden zijn om in te rijden als traditionele voertuigen op brandstof. Voor Tesla konden elektrische auto's betere prestaties, een hogere snelheid en meer rijplezier bieden dan conventionele verbrandingsvoertuigen. In juli 2020 overtrof Tesla qua marktwaarde Toyota, hoewel Tesla 300 keer minder auto's had verkocht. Wat nog verrassender is, is dat Tesla slechts 4 modellen in zijn assortiment heeft, wat een beperkte keuze betekent. Het wachten is op de Cybertruck-pick-up die nog steeds in ontwikkeling is, de nieuwe Roadster die in 2021 op het circuit van Nürburgring wordt getest en waarschijnlijk een compacte auto om het assortiment uit te breiden, met name gericht op de Europese markt. Tegenwoordig bouwt Tesla uitsluitend volledig elektrische voertuigen, en je kunt verschillende modellen van dit merk vinden in ons assortiment. Tesla gelooft dat hoe eerder de mensheid overschakelt van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie, hoe beter het met de wereld zal gaan.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Tesla?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Tesla. LIZY geeft je details over de actieradius en opladen van alle elektrische Tesla-auto's. Deze informatie helpt je om een beter beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Wat is de prijs van een elektrische Tesla?

De prijs van een Tesla elektrische auto kan variëren op basis van het gekozen model en de aandrijving. Tesla biedt namelijk drie verschillende aandrijvingen voor de Tesla Model 3 en de Tesla Model Y: Achterwielaandrijving (RWD), Grote Autonomie en Performance. Als je kiest voor de standaardaandrijving, ligt het prijsbereik van de auto's tussen € 44.990 voor de Model 3 en € 121.990 voor de Tesla Model X.

Wat zijn de toekomstige elektrische Tesla-modellen?

Tesla heeft veel nieuwe modellen gepland voor de komende jaren. We wachten nog steeds op de lancering van de Tesla Cybertruck en de Tesla Roadster. Onlangs heeft Tesla een nieuw model onthuld dat jaarlijks in een oplage van 4 miljoen exemplaren zal worden geproduceerd. De Tesla Model 2 zou een compactere en meer betaalbare versie van de Tesla Model Y moeten zijn. De prijs van dit voertuig wordt geschat op 25.000 € en het zal een van de meest betaalbare elektrische auto's zijn.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.