Jouw Mini Cooper SE voor de beste prijs

Vanaf €489 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Mini.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Mini

De Mini werd geboren in 1959, toen er een tekort aan brandstof was in het Verenigd Koninkrijk als gevolg van de Suez-crisis. Door de schaarste van benzine werden grote voertuigen duur, terwijl geïmporteerde auto's zeldzaam bleven. In deze context bedacht Leonard Lord, de baas van de British Motor Company (BMC), de Mini, een betaalbare en zuinige stadsauto. Gedurende zijn hele levensduur werden er 5.387.862 Mini's geproduceerd, waarvan bijna 1,6 miljoen in het Verenigd Koninkrijk werden verkocht, en behaalde het merk opmerkelijke successen in de autosport. In 2000 werd het merk onderdeel van de Duitse BMW Group, samen met Rolls-Royce. Onder deze nieuwe leiding bleef de originele Mini nog een tijdje in productie, tot de lancering van de tweede generatie in 2001, toen BMW de naam van het merk styliseerde als MINI. De modellenreeks werd later uitgebreid met de Countryman, Clubman en Paceman, die allemaal de iconische Mini-stijl behielden. In juli 2019 onthulde MINI de elektrische Cooper SE, voorzien van de aandrijflijn van de BMW i3, met een motor van 184 pk en een batterij van 36,2 kWh.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Mini?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Mini. LIZY biedt informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische Mini-auto's. Dit helpt je om een duidelijker beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Wat is de prijs van een elektrische Mini?

Mini biedt ook verschillende elektrische auto-opties. De prijs van een elektrische Mini begint bij € 32.900 voor zakelijke klanten en € 37.600 voor particulieren, met modellen zoals de Mini Cooper SE. De prijs kan variëren op basis van de configuratie en afwerkingen, vergelijkbaar met hoe Mercedes de prijzen structureert voor verschillende soorten elektrische auto's.

Wat zijn de toekomstige 100% elektrische Mini-modellen?

Mini staat voor een opvallende elektrische transformatie met de lancering van drie nieuwe elektrische auto's tegen halverwege 2024: een gloednieuwe compacte SUV genaamd Aceman, de derde generatie van de Countryman en een volledig nieuwe Hatch. Deze modellen worden gebouwd op een innovatief platform genaamd Spotlight EV, als resultaat van een samenwerking tussen BMW en de Chinese fabrikant Great Wall Motors. Deze auto's zullen bijdragen aan Minis doelstelling om tegen 2030 een volledig elektrisch automerk te worden.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.