Jouw Skoda Enyaq iV voor de beste prijs

Vanaf €609 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Skoda.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Skoda

Skoda Auto, opgericht in 1895 in Pilsen, Tsjechië, begon aanvankelijk met de productie van vrachtwagens en vervolgens militair materieel tijdens de Eerste Wereldoorlog. De overgang naar auto's begon met de productie van de eerste serieauto, de "torpédo". In 1991 vond Skoda een nieuwe dynamiek met de overname door de Volkswagen AG-groep, die het merk nieuw leven inblies na de moeilijkheden in de jaren 80 en voor groeiende verkoopcijfers zorgde. November 2019 markeerde een keerpunt met de lancering van de volledig elektrische Citigo iV, als voorloper van de elektrische mobiliteit voor Skoda. Deze trend wordt voortgezet met de introductie van de Skoda ENYAQ iV, een volledig elektrische SUV waarvan de lancering is gepland voor 2021.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Skoda?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Skoda. LIZY biedt informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische Skoda-auto's. Dit helpt je om een duidelijker beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Wat is de prijs van een elektrische Skoda?

Het assortiment van 100% elektrische Skoda omvat twee modellen, de Skoda Enyaq iV voor € 46.150 en de Skoda Enyaq Coupé iV voor € 48.870.

Wat zijn de toekomstige elektrische Skoda-modellen?

Skoda heeft plannen om in de komende jaren een compacte stadsauto en twee SUV's uit te brengen. In 2024 wordt een compacte elektrische SUV verwacht. In 2025 komt er een stadsauto op basis van de Volkswagen ID.3, met als doel een prijs van 25.000 € te hanteren, exclusief milieubonus. Tenslotte, in 2026, wordt een grote zevenzits SUV verwacht. Als het de prototype van de Vision 7S volgt, zou deze een batterij van 89 kWh en een bereik van 600 km moeten hebben.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.