Jouw Ford Mustang Mach-E voor de beste prijs

Vanaf €659 per maand. LIZY begeleidt je doorheen het hele leaseproces van jouw 100% elektrische Ford.

Vraag een offerte aan

Alles wat je moet weten over de elektrische Ford

Ford, een belangrijke speler in de Amerikaanse auto-industrie, werd opgericht door de legendarische Henry Ford in 1903. Ford speelde een cruciale rol in de overgang naar het tijdperk van de auto, met de beroemde Ford T die aan het begin van de 20e eeuw wereldwijd meer dan 15 miljoen keer werd verkocht. Ford is ook bekend vanwege de introductie van het Fordisme, een revolutionaire benadering van industriële organisatie gericht op het verhogen van de productiviteit. Onder de iconische modellen valt de Ford Mustang op, met meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren sinds 1964. Ford betrad de wereld van elektrische auto's met de Ford Mustang Mach-E, die gericht is op het behalen van het commerciële succes van zijn voorgangers.

Wat zijn de voornaamste elektrische wagen modellen van Ford?

Hier is de lijst van volledig elektrische automodellen van het merk Ford. LIZY biedt informatie over de actieradius en opladen van alle elektrische Ford-auto's. Dit helpt je om een duidelijker beeld van de auto te krijgen. Begin je zoektocht naar je elektrische auto!

Ford Mustang MACH-E

Wat is de prijs van een elektrische Ford?

Een 100% elektrische Ford kan in prijs variëren op basis van het model, de prestaties en de afwerkingen. Prijzen variëren van € 61.650 voor de Ford Mustang Mach-E SR RWD tot € 76.800 voor de Ford Mustang Mach-E ER AWD.

Wat zijn de toekomstige 100% elektrische Ford-modellen?

Ford is bezig met de lancering van een nieuwe elektrische SUV. Op dit moment weten we alleen dat deze gebaseerd zal zijn op hetzelfde platform als de Volkswagen ID.4, als onderdeel van een samenwerking tussen beide merken. De onthulling van dit voertuig wordt verwacht ergens in 2023.

Tweedehands auto's = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de premium kwaliteit te garanderen die jij verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben zeer weinig gereden. Dit stelt ons in staat om jou top wagens te bieden tegen voordelige prijzen met snelle levering.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen

Uw volgende stappen met LIZY

Heeft u een specifiek automodel nodig?
We zijn vastbesloten om uw perfecte auto te vinden!
Vraag nu onze gepersonaliseerde zoekservice aan door hier te klikken.