Terug
blog

Hiflow, autoleveringen aan huis 🚗

De gezondheidscrisis die we nu meemaken heeft het aankoopgedrag van de automobielsector aan het wankelen gebracht. Steeds meer klanten geven er de voorkeur aan hun voertuigen op het internet te kopen. Ze willen ook dat hun aankoop direct aan huis wordt geleverd. Het vervoer van voertuigen wordt steeds belangrijker voor particulieren en dus ook voor professionals. Een Frans bedrijf heeft zich in deze niche gespecialiseerd door leveringen in heel België aan te bieden binnen de 72u. Dit bedrijf is Hiflow en biedt digitale oplossingen aan voor het transport van voertuigen in Frankrijk en België. 

In 2019 werkte Lizy samen met Hiflow om de thuisbezorging van onze shortlease voertuigen te garanderen, ruiker bloemen inclusief. 

Hiflow als oplossing

Hiflow is marktleider op het gebied van voertuigtransport in Frankrijk. Het bedrijf kan alle soorten voertuigen vervoeren: motorfiets, stadswagen, stationwagen, 4x4 ... in elke toestand: kapot, in werkende staat en zelfs beschadigd. Het doel is om het juiste voertuig op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen. Om zo'n snelle levering te garanderen, vertrouwt Hiflow op haar netwerk van professionele chauffeurs en vrachtwagens. Dankzij dit netwerk dat heel Frankrijk en België bestrijkt, kan Hiflow zijn professionele klanten een logistiek aanbod bieden dat is aangepast aan hun behoeften. Een van de sterke punten van Hiflow is ook het digitale platform. Professionals en particulieren kunnen de logistiek van hun transfers beheren, een levering opvolgen of hun documenten digitaliseren dankzij dit zeer gebruiksvriendelijk platform .

De verschillende voorgestelde oplossingen

Hiflow biedt 4 verschillende oplossingen aan op heden: transfer door een particulier, transfer door een professionele chauffeur, het transport per vrachtwagen tussen inter agentschappen en het transport per vrachtwagen van deur tot deur.

  • Het transport per particulier is het meest voordelige aanbod. Een particulier huurt de auto van de eigenaar voor 1€ en rijdt naar de plaats van bestemming. 
  • De professionele chauffeur is de snelste oplossing. Deze chauffeurs zijn door Hiflow opgeleid om de best mogelijke levering te garanderen. 
  • Vrachtwagen vervoer tussen twee agentschappen is één van de twee “0km-oplossingen”. Het voertuig wordt afgezet en opgehaald bij het filiaal dat het dichtst bij de klant ligt. 
  • Deur-tot-deur vrachtwagen vervoer is de tweede “0km-oplossing”. De vrachtwagen komt het voertuig thuis ophalen en afzetten. Het is niet nodig om naar een filiaal te gaan.

Voor meer informatie, bezoek www.Hiflow.com