Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.

Een blik in de achteruitkijkspiegel: wat bracht 6 maanden Lizy? 

13/8/2019

Precies 6 maanden geleden gingen we van start met Lizy. Met een bang hartje, want hoewel we er zelf 100% in geloofden, wisten we niet of ons concept onmiddellijk ging aanslaan. Wat we wel zeker wisten, is dat we vanaf dag 1 jullie feedback gingen gebruiken om steeds beter en beter te worden. Daarom kijken we even in de achteruitkijkspiegel om te kijken welke weg we al hebben afgelegd en waar we naartoe gaan. Tijd voor een overzicht!

 

Eén van de grootste vragen die we kregen van jullie, was het verzoek voor kortere leasingcontracten. Flexibiliteit blijft  voor starters en KMO’s erg belangrijk, en daarom bieden we nu ook shortlease aan. Vanaf nu is de minimumtermijn van onze contracten 3 maand, in plaats van 12 maanden voordien. Meer weten? Hier lees je er alles over.

Ook de roep om een aankoopoptie op het einde van het contract klonk steeds luider en luider. Dat konden we hen natuurlijk niet kwalijk nemen gezien ons mooie aanbod. Daarom voegden we naast operationele leasing ook financiële renting toe als mogelijkheid. Zo kan je aan het eind van je contract de wagen overnemen voor 20% van de catalogusprijs. Als je meer wil weten over het verschil tussen leasing en renting, hebben we hier een heldere uitleg voor je.

 

Over ons aanbod gesproken: ook  hebben we in de voorbije zes maanden ook gestaag uitgebreid. We hebben een goed zicht gekregen op welke wagens in trek zijn, en we proberen er voor te zorgen dat die ook steeds op voorraad zijn. Het gaat ondermeer over de Volkswagen Golf en Tiguan (All Space), en de Audi A3 Sportback. Goeie smaak hebben jullie wel ;-) 

Maar daar houdt het niet op: we hebben ook heel wat nieuwe projecten in de pijplijn om onze ook onze website te verbeteren. Zo werken we aan een duidelijkere weergave van de opties van iedere wagen, zodat vergelijken gemakkelijker wordt. We bouwen ook meer filters in, zodat je sneller vindt wat je zoekt. Ten slotte gaan we binnenkort volledig digitaal, zodat je je contract niet langer moet uitprinten maar in 1 klik kan ondertekenen.

 

Zoals je ziet luisteren we maar al te graag naar jullie suggesties. Heb je nog gekke ideeën, vriendelijke opmerkingen of feedback? We horen het heel graag op hallo@lizy.be. Bedankt!