Blog

Financiële renting bij LIZY

Jij vraagt, wij draaien: we kregen heel wat verzoeken om naast operationele renting ook aan financiële renting te doen, dus vanaf nu bieden we beide services aan. Maar wat is het verschil nu juist?

Leasing vs. Renting

In principe zijn de twee opties helemaal hetzelfde, het enige verschil is dat je bij financiële rentingrenting de wagen aan een mooie prijs kunt over kopen van LIZY aan het einde van je contract. Dat kan voor minimum 20% van de totaalprijs van je contract. Bij operationele renting kun je de wagen niet over kopen, maar daardoor is je contract zelf iets goedkoper.

Tijd voor een overzicht:

Conclusie: als je geen interesse hebt om de wagen uiteindelijk over te kopen, kun je beter een wagen operationeel renten. Als je dat misschien wel wil doen aan een aantrekkelijke prijs, is financiële renting de beste optie voor jou.

Of je nu wil renten of leasen, alle gewoonlijke LIZY-voordelen blijven geldig. Onderhoud, verzekeringen en belastingen zijn inbegrepen in je contract, we zorgen dat je in een mum van tijd de baan op kunt, en onze jonge tweedehandswagens garanderen alle comfort zonder dat je je blauw betaalt.

Hulp nodig met je wagenpark?

Het is nu onze #1 missie om fleet managers bij hun werk te ondersteunen en te adviseren. Neem contact met ons op om te profiteren van gratis advies van onze experts. De experts kunnen uw mobiliteitsbudget vaststellen, de VAA of TCO van uw auto’s berekenen en nog veel meer!

Meer informatie

Meer artikelen