Beelance en Lizy: voordelig leasen voor freelancers 🔥

💪 Waarom kiezen voor Lizy?

 • Flexibel en eenvoudig leasen van stock en tweedehandswagens
 • Op maat van freelancers en ondernemers
 • Online besteld, thuis geleverd in 3 weken
 • ✨ Speciaal aanbod voor de Beelance community!

 • Ontvang 1 tankkaart t.w.v €100 bij het afsluiten van een leasingcontract via Lizy
 • Stuur een mail naar klaas@lizy.be na levering van je wagen om je gratis tankkaart aan te vrage
 • Dit aanbod is geldig voor wagens aangevraagd via Beelance.io en geleverd tussen 1/11/2020 en 1/2/2021
 • Voor vragen; email naar klaas@lizy.be
 • 🥜 Lizy in een notendop

  1. Flexibel & eenvoudig

  Een auto kiezen kan verwarrend en tijdrovend zijn. Lizy haalt alle sleur uit dat proces: met slechts enkele klikken kun je een wagen kiezen en een offerte aanvragen. Eens je blij bent met je auto en offerte, sluiten we vlot een contract af vanaf twaalf maanden. Daarna leveren we je leasewagen binnen de drie weken af op je werkplek. Eenvoudig en snel, zodat jij je op je werk kunt focussen.

  2. Voordeliger dan kopen

  Lizy least uitsluitend kwaliteitsvolle tweedehandswagens. Die zijn op meer dan honderd punten gecheckt en dus zo goed als nieuw, maar wel een stuk goedkoper. Daardoor kunnen we onze auto’s aanbieden aan voordelige maandprijzen. In die prijs zit alles inbegrepen, van verzekeringen tot bijstand en onderhoud, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

  3. Van freelancers, voor freelancers

  Lizy werd gestart door jonge ondernemers Sam Heymans en Vincent Castus. Zij hadden één doel voor ogen: wagens leasen eenvoudiger, goedkoper en toegankelijker maken voor ondernemers net als zijzelf. Leasen lijkt momenteel vooral nog een luxe voorbehouden voor de grote bedrijven met veel kapitaal en veel onderhandelgewicht in de schaal. Niet bij Lizy: wij leasen specifiek voor freelancers en zelfstandigen, en dat aan supervoordelige prijzen.

  🛎️ Steeds bereikbaar voor vragen

  Heb je toch nog vragen of heb je ergens hulp bij nodig? We hebben een uitgebreide selectie veelgestelde vragen en een blog die je op weg kan helpen. Als je meer gerichte hulp nodig hebt, kun je ons steeds een mailtje sturen op klaas@lizy.be.

  Onze lange termijn huurauto's