Een wagen leasen moet eenvoudig, toegankelijk en voordelig zijn voor iedereen of je nu een kleine of grote organisatie leidt. Maar leasen is vaak ingewikkeld, tijdrovend en duur. Lizy wil alle last uit het leasingproces halen met transparante all-in prijzen, flexibele contracten en een assortiment vol jonge, kwaliteitsvolle tweedehandswagens die meteen beschikbaar zijn, zodat jij in alle rust de baan op kunt zonder je blauw te betalen.

null

Lizy werd gestart door jonge ondernemers Sam Heymans en Vincent Castus. Met Lizy willen ze allereerst het leven van andere ondernemers gemakkelijker maken. Ze bemerkten dat KMO’s en zelfstandige ondernemers vaak door de mazen van het net vallen bij grote leasingbedrijven: noch de service, noch de prijzen zijn er aangepast aan hun noden. Dankzij de makkelijke en voordelige leasingcontracten van Lizy kunnen jij en je werknemers focussen op wat belangrijk is, en hoef je geen kostbare tijd te verspillen aan eindeloos vergelijken en onderhandelen.

Lizy is deel van de Lab Box-familie en wordt ondersteund door D’Ieteren Auto, importeur en distributeur van Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Porsche in België. Via dochteronderneming Lab Box zoekt D’Ieteren mee naar nieuwe mobiliteitsoplossingen in een veranderende samenleving, en investeert in die context in Lizy. Met het vertrouwen van D’Ieteren Auto, en met Volkswagen D’Ieteren Finance als eerste leasingpartner, staat Lizy helemaal klaar voor KMO’s en zelfstandigen in België.