Leasing van ondernemers, voor ondernemers

Een wagen leasen moet eenvoudig, toegankelijk en voordelig zijn voor iedereen of je nu een kleine of grote organisatie leidt. Maar leasen is vaak ingewikkeld, tijdrovend en duur. LIZY wil alle last uit het leasing proces halen met transparante all-in prijzen, flexibele contracten en een assortiment vol jonge, kwaliteitsvolle tweedehandswagens die meteen beschikbaar zijn. Zo kan jij als zelfstandige, freelancer of KMO's in alle rust de baan op met een voordelige leasing.

LIZY werd gestart door jonge ondernemers Sam Heymans en Vincent Castus. Met LIZY willen ze allereerst het leven van andere ondernemers gemakkelijker maken. Ze bemerkten dat KMO’s en zelfstandige ondernemers vaak door de mazen van het net vallen bij grote leasing bedrijven: noch de service, noch de prijzen zijn er aangepast aan hun noden.

Dankzij de makkelijke en voordelige leasing van LIZY kunnen ondernemers en hun werknemers focussen op wat belangrijk is, en wordt er geen kostbare tijd verspild aan eindeloos vergelijken en onderhandelen.

LIZY is deel van de Lab Box-familie en wordt ondersteund door D’Ieteren, importeur en distributeur van Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Porsche in België. Via dochteronderneming Lab Box zoekt D’Ieteren mee naar nieuwe mobiliteitsoplossingen in een veranderende samenleving, en investeert in die context in LIZY.

Met het vertrouwen van D’Ieteren is LIZY helemaal klaar om de lease markt open te breken voor KMO’s en zelfstandigen in België.